Interieur styling

Interieur styling / project inrichting

Onze adviseurs gaan met u in gesprek voor een op maat gemaakt advies. Zij gaan opzoek naar uw woonstijl, uw woon of werkbehoeftes en maken een interieurplan op basis van uw wensen en budget.

De adviseurs bieden interieurpakketten voor zakelijke ruimtes, kantoorpanden, gezamenlijke ruimtes en bestaande- en nieuwbouw woningen.

Wilt u een ruimte persoonlijker of warmer maken, bent u net verhuisd of wilt u een compleet nieuwe sfeer in een ruimte? Zij gaan op zoek naar uw persoonlijke woonstijl en woonwens. Om een ruimte te optimaliseren zijn er diverse pakketten.

Onze styling pakketten

1. Advies pakket
Een adviespakket bevat een interieuradvies, kleuradvies, lichtplan, styling tips met bijbehorende shop-list.

Bij het ontvangen van een advies pakket, kunt u zelf het project realiseren. Wij verzorgen de adviezen en u gaat zelf schilderen, inrichten en shoppen.

2. Project pakket
Bij een project pakket realiseren onze adviseurs de projectplanning, alle leveringen, het schilderen van wanden, het leggen van vloeren en de complete styling binnen een afgesproken tijd en budget limiet. Hierbij word het adviespakket uitgevoerd op locatie.

3.GESTOFFEERD PAKKET (gestoffeerd en bestaande bouw)
Voor nieuwe objecten zoals kantoorpanden en nieuwbouw woningen adviseren en realiseren zij gestoffeerde projecten. Hierbij gaan de adviseurs in gesprek met de projectontwikkelaar en leggen zij een basis stoffering in diverse woon of werk ruimtes. Denk hierbij aan vloeren, wanden, raambekleding, witgoed en keukens.

4. Gemeubileerd pakket
Lege woningen of kantoorpanden compleet stofferen en inrichten. Dit pakket is een allround opleveringspakket. Het advies zal worden uitgevoerd. De lege of gestoffeerde ruimte zal worden (indien leeg, gestoffeerd), gemeubileerd en compleet afgestyled worden binnen een tijd en budget limiet.
Wij maken graag persoonlijk of digitaal kennis! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen